De route veranderd.
3 juni 2024 - Terheijden, Nederland
Vandaag na het ontbijt in de auto naar de roeiplek waar onze boten liggen. Het is erg bewolkt maar gelukkig wel droog en dat blijft ook zo. Naast de roeiplek waar we nu zijn, zijn het hele weekend de Duitse kampioenschappen waterpolo in een kano. Mooi om te zien maar wij zitten liever in een roeiboot. Een gedeelte van de groep kiest ervoor naar het museum van de Krupp familie te gaan. Wij met 15 roeiers kiezen ervoor nog een rondje Baldeneysee te roeien. Gisteren hebben we ruim 24 km geroeid vandaag gaan we minder ver want we moeten om 12 uur terug zijn voor de lunch om 13 uur. Dus maar 11 km vandaag. Na de lunch nog een wandeling naar de sluis die we door zouden zijn gegaan als de waterstand normaal was geweest. We zouden in totaal 70 hebben geroeid maar door de hoge waterstand en daardoor hele sterke stroming was er een roeiboot verbod op 2/3 van onze route. Daarom deze verandering en zijn we ook later in de middag huiswaarts gekeerd. Een heerlijk weekend zit er op. Jammer maar aan het weer en de verboden kunnen we niets veranderen. Het was heerlijk en het is goed weer thuis te zijn. Moe maar voldaan ga ik nu naar bed.
Tanja Teunissen.:3 juni 2024Welkom thuis en slaap lekker.