Jannie naar huis.
29 juli 2025 - Heelweg, Nederland
Vanmorgen heerlijk thuis gebleven. En vanmiddag het fiets rondje van gisteren andersom gefietst. Heerlijk weer mooie fietspaden. Bijna thuis wilde we even stoppen om op een bord te kijken. Zie ik ineens vanuit mijn ooghoek Jannie vallen. We stonden stil maar omdat Jannie niet omhoog kon komen heb ik geprobeerd haar van de weg ( kruispunt) te krijgen en toen stond er er ook gelijk camping gasten. Die was daar op de hoek. Daar kreeg ik hulp van . Jannie zie dat toen ze afstapte ze ineens duizelig was geworden en dat dat de reden was van de val. Gelukkig niets gebroken maar wel heel veel wonden. Jannie heeft een perkamenten huidje dat bij aanraken al stuk is. De ambulance gebeld, die hebben haar nagekeken en naar huis gebracht. Ik heb later met haar auto de fiets opgehaald. Nu zijn haar dochter en schoonzoon gekomen. De ambulance broeder adviseerde vanavond nog naar een huisartsenpost te gaan. Nu is haar schoonzoon met Jannie haar auto naar huis en Jannie is met haar dochter naar de huisartsenpost. Een vervelend einde van een mooie dag. Gelukkig lijkt het mij niets ernstig maar ze zullen het laten weten als ze thuis zijn.

Groet Tanja.